Laman Utama · Pengurusan Sekolah · TAKLIMAT PENGAMBILAN DAN PENEMPATAN MURID KE TINGKATAN 1/SEKOLAH BERASRAMA PENUH (SBP) DAN SEKOLAH M

Kepada semua Guru Besar SK,

Satu taklimat akan diadakan di bilik mesyuarat SK Lavender Heigths berkaitan dengan perkara di atas. Ketetapan adalah seperti berikut :

Tarikh : 13 September 2013 (khamis)
Masa : 11.00 -1.00 tengah hari
Tempat : Bilik Mesyuarat SK Lavender Heights.

Manual pengguna dan surat panggilan taklimat ada di dalam e-pigeon sekolah masing-masing. Sebarang masalah sila hubungi En Suhaimi di talian 06-7652642. Kerjasama dari pihak tuan saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.

P/S : Sekolah SK Lavender Heights dan SK Warisan Puteri tidak terlibat di dalam taklimat tersebut kerana sekolah tiada pelajar tahun enam.

11.09.2012. 11:22